De verkoop van Sneekerwacht is gestart

10 september '24

Goed nieuws, Sneekerwacht is in verkoop! Schrijf je nu online in voor jouw favoriete appartement. Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Naar woningenpagina
image alt

Geef nu je voorkeuren door

Wil jij graag wonen in Sneekerwacht? Geef bij het woningaanbod online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen. Bij de woningenpagina en in Mijn Eigen Huis vind je nu alle benodigde informatie om je keuze te kunnen maken zoals bijvoorbeeld de plattegronden, de optietekeningen, de meer- en minderwerkopties en de juridische documenten.

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een appartement toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 16 september 17:00 uur. Op dinsdag 17 september krijg je via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een appartement toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Wil je meer weten over de toewijzing? Lees hier alles over het kopen van een woning en de toewijzingsprocedure.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Sneekerwacht Aanbod appartementen