Gouden jaren in Sneek: vind jouw droomwoning met de makelaars van Sneekerwacht

19 juli '24

In het hart van Sneek, een stad bekend om zijn waterrijke omgeving en levendige cultuur, bevindt zich een groep makelaars die zich onderscheidt door hun expertise en toewijding: de nieuwbouwmakelaars van Sneekerwacht. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een passie voor vastgoed, bieden deze professionals een ongeƫvenaarde service aan hen die op zoek zijn naar hun droomwoning.

image alt

Ondek Sneekerwacht met Aafien, Boukje en Tessa

Ben je op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning in Friesland? Laat Makelaardij Friesland jou begeleiden naar jouw droomwoning in het schitterende project Sneekerwacht. Met 4 kantoren verspreid over de provincie, waaronder ons sfeervolle kantoor in Sneek, staan wij altijd dichtbij om jou persoonlijk te adviseren.

In Sneek, gelegen aan het levendige Martiniplein 15a, vind je ons kantoor waar de historische binnenstad met zijn karakteristieke gebouwen en grachten een unieke sfeer ademt. Hier kan je gemakkelijk voor de deur parkeren en genieten van de nabijgelegen winkels, terrasjes en restaurants.

Onze deskundige nieuwbouwmakelaars Aafien, Boukje en Tessa ontvangen je graag. Zij delen graag hun enthousiasme en kennis over Sneekerwacht en beantwoorden al jouw vragen over het appartement en het aankoopproces.

Makelaardij Friesland is niet alleen jouw makelaar in de zoektocht naar een woning, maar ook jouw partner in het realiseren van jouw woonwensen. Je kan vertrouwen op onze klantgerichte, eerlijke en betrouwbare dienstverlening.

Wij nodigen je van harte uit om ons kantoor in Sneek te bezoeken. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale appartement in Sneekerwacht. De koffie staat altijd klaar!

Makelaardij Friesland
Sneekerwacht
image alt

Maak kennis met Eddy: uw Sneekerwacht specialist

Als jouw deskundige (nieuwbouw)makelaar bij Makelaardij Hoekstra, brengt Eddy van Netten een schat aan ervaring en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt naar het tafel. aan tafel Met trots vertegenwoordigt hij het Sneekerwacht nieuwbouwproject in Sneek, waar hij niet alleen als makelaar dient, maar ook als een gepassioneerde ambassadeur van de regio.

Geboren en getogen in Sneek, koestert Eddy een diepe waardering voor de transformatie van het Somerrak-gebied. Eddy zet zich in om elke klant persoonlijk te begeleiden vanaf de eerste stappen van het nieuwbouwproject tot aan de definitieve ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Eddy staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met Eddy via 0515 - 430 006 of stuur hem een bericht op 06 - 22 92 24 89.

Makelaardij Hoekstra
Meer weten? Neem contact met ons op
Meld je nu aan Woningaanbod Sneekerwacht