Nieuw wonen aan het water vlakbij centrum Sneek

25 april '24

Op het voormalige Flexaterrein in Sneek komt Sneekerwacht. Een prachtig appartementengebouw met 32 koopappartementen. Bijzonder aan deze nieuwbouw is dat je zo het centrum van Sneek in wandelt. Daarbij ligt de supermarkt letterlijk aan je voeten. Een auto, of zelfs een fiets, heb je hier niet nodig. Alles is op loopafstand.

image alt

Duurzaam appartement met balkon én eigen parkeerplaats

In het gebouw komen 32 nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers én een eigen overdekt parkeerplaats onderin het gebouw. Het balkon of terras grenst aan de woonkamer met open keuken en ligt op het oosten. Hier geniet je van de ochtendzon en kijk je elke dag weer mooi op het Sommerrak. Dit water verbindt de Stadsgracht met Houkesleat, dus er komt geregeld wat voorbij varen.

Kies uit de volgende appartement typen:
- 3-kamerappartementen (24)
- 4-kamerappartementen (4)
- penthouse (4)

Bekijk de appartementen

Meld je aan en mis niets

We zijn druk bezig met de uitwerking van de plannen. Zodra er meer duidelijk is, informeren we iedereen die ingeschreven staat. Heb je interesse in een duurzaam nieuwbouwappartement? Meld je dan gelijk even aan als belangstellende. Naar verwachting start dit jaar de verkoop.

image alt

Een woning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Heb jij interesse en zou je graag in het appartementengebouw Sneekerwacht willen wonen? Bekijk dan alvast de verkoopprocedure die je op onze website kan vinden. Stap voor stap leggen we het hele proces uit. Vergeet niet onze videoserie te bekijken waar we je uitleg geven over het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wie weet ben jij dit jaar één van de trotse eigenaren van een appartement in Sneekerwacht - meesterlijk wonen in Sneek.

Meer over woning kopen
Een vraag? Wij staan je graag te woord
Vraag en antwoord Bekijk de veelgestelde vragen