Meerwerkopties voor Sneekerwacht

8 augustus '24

Heb jij interesse in een appartement van Sneekerwacht? Dit nieuwbouwplan biedt niet alleen een prachtig vrij uitzicht over het water, maar ook de mogelijkheid om jouw nieuwe thuis aan te passen met diverse meerwerkopties. Elk van onze 32 duurzame appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Met appartementen die zich uitstrekken van de begane grond tot de 5e verdieping, is er voor ieder wat wils.

image alt

Appartement personaliseren

Smaak is persoonlijk en daarom bieden wij jou de kans om jouw appartement te personaliseren. Meerwerkopties* stellen jou in staat om aanpassingen te doen die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Of je nu kiest voor een waterontharder, zonwering of het verplaatsen van elektrapunten, wij staan klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

*Je kan alle verkoopdocumenten vinden onder het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer. Scroll naar beneden en onderin vind je 'Downloads' waar je verschillende verkoopdocumenten kan downloaden.

Download koperskeuzelijst Sneekerwacht

Meer weten over meerwerk?

De verkoop van deze prachtige appartementen zal na de zomer van start gaan. Wil je algemene informatie over meerwerk? Klik dan hier om meer te lezen.

Meer weten? Neem contact op
Binnenkort in verkoop Woningaanbod Sneekerwacht