"Een plek waar de zonsondergang de horizon oranje kleurt en waar de stadsgeluiden vervagen in het ruisen van het water".

14 juni '24

Eerder zijn de concept schetsen van Sneekerwacht op de website gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de appartementen er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter! Want achter de schermen is er hard gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. De beelden zijn nu allemaal klaar. Benieuwd?

image alt

Wat kun je nog verwachten?

Met de definitieve impressies zijn we weer een stap dichter bij de start verkoop van Sneekerwacht. Alle impressies zijn onder het woningaanbod geplaatst. Nu je weet hoe de appartementen eruit komen te zien, ben je natuurlijk benieuwd naar de specifieke kenmerken en de definitieve prijzen per appartement. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met prijsindicatie en plattegronden, zodat jij je nog beter kunt oriƫnteren. Ook publiceren we een woningzoeker zodat je precies kunt zien welk bouwnummer waar in het gebouw ligt.

image alt

Hier wonen? Meld je nu aan!

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van Sneekerwacht. Zie jij jezelf hier al wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Naar woningaanbod
Blijf op de hoogte Meer nieuws lezen
Omringd door water en de binnenstad van Sneek Naar woningaanbod