Bouwnummers en plattegronden Sneekerwacht

21 juni '24

We hebben een volgende stap gezet in nieuwbouwproject Sneekerwacht. Bekijk vanaf nu de bouwnummers en plattegronden van de appartementen. Staat jouw favoriete appartement er tussen?

image alt

32 comfortabele koopappartementen

Bekijk onder de woningpagina alle bouwnummers. Onder jouw favoriete bouwnummer vind je ook alle belangrijke kenmerken waaronder woonoppervlakte, locatie balkon en overige voorzieningen. Onderaan de pagina vind je de verkooptekening waar de locatie en verdieping van het appartement is. Hiermee kan je alvast een keuze maken tussen de 32 appartementen.

Zet dan je favoriete bouwnummer(s) in jouw wensenlijst en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op korte termijn zullen we ook de concept prijzen per bouwnummer bekend maken en ook wanneer de verkoop gaat starten.

Bekijk alle bouwnummers

Animatie Penthouse

Uiteraard hebben we het beste als laatste bewaard. Bekijk hieronder de animatie van één van de penthouses in Sneekerwacht. Deze visuele rondleiding onthult niet alleen de ruime indeling, maar ook het mooie dakterras met een adembenemend uitzicht. Kun jij jezelf al voorstellen hoe je hier zou wonen? 

Een vraag? Bekijk veelgestelde vragen
Sneekerwacht Aanbod appartementen